Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Call of Duty: Black Ops 2

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 30 november 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Black Ops 2 - Revolution DLC Video

Activision heeft een nieuwe video van Call of Duty: Black Ops 2 uitgebracht waarin de Grind Map van het nieuwe Revolution Map Pack te zien is.

Naast Grind bevat het Revolution Map Pack ook nog de maps Hydro, Downhill en Mirage, de Zombie Map 'Die Rise' en het Peacekeeper SMG machinegeweer.

Het Revolution Map Pack komt morgen uit voor de Xbox 360 en zal later ook voor de PlayStation 3 en pc verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?