Call of Duty: Black Ops 2

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 30 november 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Black Ops 2 video toont Mob of the Dead

Activision heeft een nieuwe video van de Uprising DLC voor Call of Duty: Black Ops 2 uitgebracht. Hierin wordt meer vertelt over de nieuwe zombiemap Mob of the Dead.

De Uprising DLC bevat de vier nieuwe multiplayer maps Encore, Vertigo, Studio en Magma. Daarnaast bevat de DLC ook nog de nieuwe zombiemap Mob of the Dead die zich op Alcatraz afspeelt.

De Uprising DLC komt 16 april uit voor de Xbox 360 en later ook voor de PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?