Diablo II

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 1 juli 2000
  • Platformen Pc
  • Genre MMO
  • Gameliner score -

Video: Destruction Derby terug in DiRT Showdown

Zojuist heb je kunnen lezen dat Codemasters DiRT Showdown heeft aangekondigd voor 2012. Er zijn meer details van deze game vrijgekomen. Zo betreft het een downloadbare game en richt zich meer op arcade dan in de vorige delen uit de serie.

De game moet in mei volgend jaar uitkomen voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360 en zal net als in het derde deel de Gymkhana-evenementen bevatten.

Ook heeft het bedrijf laten weten dat DiRT Showdown een aantal actie-modi aan worden toegevoegd uit Destruction Derby. Destruction Derby is voor mij puur jeugdsentiment in de tijd van de PlayStation X. Codemasters heeft verder nog een trailer vrijgegeven, welke hieronder te bekijken is.

Laat ons even weten of jij DiRT Showdown, net als ik, te gek gaat vinden of misschien twijfel je nog. Maar het kan ook zijn dat je helemaal niet op deze game zit te wachten!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?