Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Video: Dying Light 2 wapens uitgelicht in nieuwe video

In een nieuwe video worden de wapens uit Dying Light 2 uitgelicht. Ontwikkelaar Techland plaatste de video op het YouTube-kanaal van de game.

Dying Light 2 moest eigenlijk al in december uitkomen, maar dit werd uitgesteld naar volgend jaar. In een nieuwe video van Dying 2 Know werden dit keer de wapens uit de game in het zonnetje gezet. Zo worden de verschillen in wapens tussen Dying Light 1 & 2 uitgelegd. Zo kon je in het eerste deel vooral simpele wapens als messen en schroevendraaiers vinden. In Dying Light 2 is dat anders. De wereld is veranderd in de twintig jaar tussen het eerste en tweede deel. De originele wapens zijn nu heel zeldzaam geworden en de bevolking heeft nieuwe wapens ontwikkeld van andere materialen. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Dying Light 2 komt 4 februari 2022 uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?