Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Call of Duty: Black Ops 2

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 30 november 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Eerste trailer van Call of Duty: Black Ops 2 - Nuketown

Na alle screenshots en beeldmateriaal die zijn verschenen komt de ontwikkelaar Treyarch eindelijk met de nieuwe trailer van Call of Duty: Black Ops 2, Nuketown 2025. We zien 40 seconden aan gameplaybeelden die ons een beeld geven van de map.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Treyarch maakte meteen goed duidelijk dat Nuketown 2025 niet los verkrijgbaar is. Je kunt de map dus alleen krijgen door Call of Duty: Black Ops 2 te pre-orderen.

Call of Duty: Black Ops 2 ligt vanaf 13 november in de winkel voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en de pc. Later komt de game ook naar de nieuwe console van Nintendo, de Wii U.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?