Video: Nieuwe details Microsoft Flight Simulator 2024 onthuld

-

Tijdens de FlightSimExpo 2023 werd er een flinke lading aan informatie over Microsoft Flight Simulator 2024 gelost. Vandaag lees je hier alles wat je moet weten over de aankomende simulatiegame!

De wereld is jouw speeltuin - dat is het motto dat Asobo Studio ons meegeeft. Om dat gevoel goed over te brengen heeft de ontwikkelaar diverse upgrades aangekondigd. Zo bevat Microsoft Flight Simulator 2024 een volledig seizoenssysteem. Ja, de zomerse hitte en de kille winterkou zijn straks uitdagingen waar menig piloot rekening mee moet gaan houden. Net zoals de nieuwe soorten stormen die kunnen aanwaaien in de simulatiegame. Kun jij een tornado weten te temmen? Verder onthult Asobo dat er 16 verschillende "Pilot Lifestyles" in de game te vinden zijn, dat het wilde leven zich nu in kuddes verplaatst en dat er gewerkt is aan het reduceren van het nodige geheugen dat deze titel gaat inpikken. Het volledige evenement kun je hieronder bekijken.

Check hier onze review van Microsoft Flight Simulator, het vorige deel dat uitkwam in 2020.

Microsoft Flight Simulator 2024 verschijnt in - you guessed it - 2024 voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: FlightSimExpo 2023
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Microsoft Flight Simulator 2024

Ontwikkelaar:

Asobo Studio

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

19 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord