Video: Nieuwe Dev Diary One Piece Odyssey onthult details

Geplaatst:

Uitgever Bandai Namco heeft ons meer details gegeven over hun nieuwe RPG. De nieuwe Dev Diary spreekt ondere over gameplay en gevechtstechnieken in One Piece Odyssey.

In de developer diary wordt One Piece Odyssey producer Katsuaki Tsuzuki bijgestaan door componist Motoi Sakuraba en One Piece editor-in-chief bij Weekly Shonen Jump Ken Takano, die bespreken hoe Bandai Namco samenwerkt met ILCA om de game te creëren, One Piece bedenker Eiichiro Oda's betrokkenheid, de score van de game, en meer, terwijl ze een eerste blik werpen op de gameplay systemen, waaronder gevechten en speciale features zoals "Scramble Area Battle" en "Dramatische Scenes". Het laatste dat we hoorden over One Piece Odyssey was de gameplay trailer tijdens de Summer Game Fest begin juni.

One Piece Odyssey heeft nog geen officiële releasedatum, maar verschijnt in de loop van 2022.

Bron: Bandai Namco

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot One Piece Odyssey

Series

One Piece

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 januari 2023

Ontwikkelaar

ILCA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord