One Piece Odyssey

  • Ontwikkelaar ILCA
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe Dev Diary One Piece Odyssey onthult details

Uitgever Bandai Namco heeft ons meer details gegeven over hun nieuwe RPG. De nieuwe Dev Diary spreekt ondere over gameplay en gevechtstechnieken in One Piece Odyssey.

In de developer diary wordt One Piece Odyssey producer Katsuaki Tsuzuki bijgestaan door componist Motoi Sakuraba en One Piece editor-in-chief bij Weekly Shonen Jump Ken Takano, die bespreken hoe Bandai Namco samenwerkt met ILCA om de game te creëren, One Piece bedenker Eiichiro Oda's betrokkenheid, de score van de game, en meer, terwijl ze een eerste blik werpen op de gameplay systemen, waaronder gevechten en speciale features zoals "Scramble Area Battle" en "Dramatische Scenes". Het laatste dat we hoorden over One Piece Odyssey was de gameplay trailer tijdens de Summer Game Fest begin juni.

One Piece Odyssey heeft nog geen officiële releasedatum, maar verschijnt in de loop van 2022.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?