Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe trailer toont Master Trainers in Pokémon: Let’s Go

Nintendo heeft een nieuwe gameplay-trailer vrijgegeven van de aankomende games Pokémon: Let’s Go Pikachu en Pokémon: Let’s Go Eevee. In deze video worden de zogeheten Master Trainers uit de doeken gedaan.

In Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee krijg jij als speler niet alleen de mogelijkheid om een Pokémon-meester te worden, je krijgt ook de kans om de Kanto-regio te verkennen als heuse Master Trainer. Door het hele gebied zijn verschillende Master Trainers verspreid die een gevecht niet uit de weg gaan. De in totaal 151 trainers zijn gespecialiseerd in het trainen van één bepaalde Pokémon. Wil jij deze uitdaging aangaan, dan moet je deze met dezelfde Pokémon als de desbetreffende trainer zien te behalen. Een kleine kanttekening hierbij is dat er geen gebruik mag worden gemaakt van items. De gevechten met de Master Trainers zal uitsluitend draaien om pure kracht.

Pokémon: Let’s Go Pikachu en Pokémon: Let’s Go Eevee verschijnen op 16 november aanstaande exclusief op de Nintendo Switch.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?