Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

  • Ontwikkelaar Level-5
  • Eerste releasedatum 23 maart 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Gameliner score

Video: Nieuwe trailer voor Ni No Kuni ll

De releasedatum voor Ni No Kuni ll: Revenant Kingdom komt steeds dichterbij. Om dat te vieren heeft Bandai Namco vandaag een nieuwe trailer voor de game vrijgegeven waarin wij meer te zien krijgen van onder andere Roland.

In de trailer komen een aantal cutscenes aan bod waarin Roland de hoofdrol speelt. Hij trekt er samen met Evan op uit om de wereld een betere plek te maken. Met zijn sexy outfit en beheerste uitstraling is Roland zeker goed voorbereid op de vijanden en gevechten die hij zal moeten doorstaan in Ni No Kuni ll: Revenant Kingdom. Bekijk de trailer hieronder:

Ni No Kuni ll: Revenant Kingdom is verkrijgbaar vanaf 23 maart voor PlayStation 4 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?