Video: Riot onthult plannen League of Legends voor 2024

Geplaatst:
Aangepast: 9 januari 2024 12:36

Riot Games heeft de plannen voor League of Legends onthuld voor het nieuwe jaar. Dat gebeurde tijdens de Season 2024 Look Ahead-presentatie.

De presentatie begint met een aantal aanpassingen in LOL Ranked, met name om te voorkomen dat er te grote verschillen in ranking zijn tijdens matches. Deze aanpassingen zijn al live als spelers met hun rank climbing beginnen volgende week. Er werd ook een update gegeven op de Champion Skarner Rework die nog steeds in volle gang is en er komen ook hele nieuwe Champions naar de Rift in 2024. De eerste Champion is de schattige Smolder, een jonge draak uit de regio Camavor. Later dit jaar komt er een Vastayan solo-laner mage naar de Rift en ook Ambessa Medarda, Mel's moeder bekend uit de serie Arcane, wordt aan het roster toegevoegd. De modus Arena maakt ook een terugkeer met een aantal verbeteringen in de eerste helft van 2024 en er werd een update gegeven over de skins voor de champions die in ontwikkeling zijn. De eerste beelden van de serie Arcane seizoen 2 werden ook getoond samen met het nieuws dat een champion, die een grote rol in het nieuwe seizoen heeft, 'een grote upgrade' krijgt. De presentatie is hieronder in zijn geheel te bekijken.

League of Legends is nu beschikbaar op de pc.

Bron: Riot Games

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord