Halo: The Master Chief Collection

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 11 november 2014
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Vier 20 jaar Halo in Halo: The Master Chief Collection

Party like it's 1999. Halo: The Master Chief Collection heeft een verrassende update gekregen, waarin de 20ste verjaardag van de Halo-franchise wordt gevierd.

Het is eerder een verjaardagsperiode dan een verjaardag. De aankomende weken staat er elke week een nieuw item in de spotlight, die gekocht kan worden met de in-game punten die je verdient in Halo: The Master Chief Collection door simpelweg de game te spelen. Deze week kun je het Orion Armor aanschaffen. Dit is het pantser wat de Master Chief droeg tijdens de allereerste presentatie van Halo in 1999. Daarnaast kun je de aankomende weken een heleboel toffe Xbox- en Halo-gerelateerde items kopen voor je Spartan. Denk hierbij aan een Grunt als rugzak, het iconische SPI-armor en natuurlijk originele Xbox-controllers als schouderpantser. Bekijk hier onze review van Halo: The Master Chief Collection.

Halo: The Master Chief Collection is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?