Vierde seizoen Diablo IV schuift een maand op

Geplaatst:
Aangepast: 21 maart 2024 21:55

Blizzard heeft de start van het vierde seizoen van Diablo IV uitgesteld naar 14 mei, een maand later dan oorspronkelijk gepland. Dit nieuws kwam naar voren tijdens een recente Campfire Chat, waarbij het team uitlegde dat het extra tijd nodig heeft om spelerfeedback te integreren en de kwaliteit van het seizoen te waarborgen.

Het derde seizoen wordt daardoor verlengd, waardoor spelers meer tijd krijgen om te genieten van de huidige content. De Public Test Realm (PTR) voor seizoen 4 start op 2 april en loopt tot 9 april, exclusief beschikbaar via Battle.net op pc. Deze testfase geeft de community de kans om directe input te leveren op de aankomende updates. Het lijkt erop dat seizoen 4 een verschuiving belooft van kwantiteit naar kwaliteit betreft loot. Zo zullen Legendary- en Rare-items minder affixes bevatten en krijgen spelers nieuwe manieren om deze items te verbeteren via Tempering en Masterworking, twee nieuwe crafting-systemen die het bestaande upgradesysteem vervangen.

Diablo IV8

Mocht je het gemist hebben: Diablo IV is vanaf 28 maart beschikbaar op Xbox Game Pass, wat spelers extra tijd geeft om het derde seizoen te verkennen. En ook voor de pc-versie van Diablo IV komt er wat leuks aan; op 26 maart ontvangt de pc-versie namelijk een ray-tracing-update, waardoor de game nog mooier van het beeldscherm knalt. Hé, is dat niet fijn?

Bron: Blizzard News

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord