Tom Clancy's H.A.W.X.

  • Ontwikkelaar Ubisoft Boekarest
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Vliegen met H.A.W.X. in september

Bij de Ubidays was veel te zien. Beyond Good & Evil 2, Far Cry 2, Shaun White Snowboarding en natuurlijk Tom Clancy's H.A.W.X. Over deze laatste game heeft Ubisoft nu wat meer vertelt.

Oorspronkelijk stond deze game voor de herfst van dit jaar in de planning. Nu heeft Ubisoft wat meer duidelijkheid naar ons toe gebracht. De game zal in het midden van september uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?