Volledige titel Death Stranding 2 mogelijk gelekt

Geplaatst:

Dankzij dataminer billbil-kun denken we te weten te zijn gekomen welke titel we later op de cover van Death Stranding 2 kunnen aantreffen: Death Stranding 2 - On The Beach.

Volgens billbil-kun kunnen we ook binnen nu en twee weken een officiële onthulling van de game verwachten. De komst van Death Stranding 2 werd in 2022 aangekondigd tijdens The Game Awards en sindsdien hebben we genoegen moeten nemen met wat teasers. Er wordt bovendien ook gespeculeerd dat Sony binnenkort een State of Play gaat hosten waarin Death Stranding 2 verder uit de doeken wordt gedaan. Deze speculatie vloeit voort uit een tweet van Hideo Kojima's assistent, waarop te zien is dat hij een trailer aan het bewerken is die de titel “State_of_Play_XXXX_trailer_DS2” met zich mee zou dragen.

Afijn, we gaan het meemaken. Wat verwacht jij tijdens deze nog onaangekondigde State of Play te zien? Drop je opinie hieronder in de comments.

Bron: Dealabs Magazine
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding 2 On The Beach

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord