Warhammer 40,000: Rogue Trader Void Shadows DLC uitgesteld

-

Fans van Warhammer 40,000: Rogue Trader moeten helaas nog wat langer wachten voor hun terugkeer naar de Koronus Expanse. De Void Shadows DLC is namelijk uitgesteld.

Tijdens Warhammer Skulls 2024 werd onthuld dat Warhammer 40,000: Rogue Trader een DLC krijgt. Deze DLC, genaamd Void Shadows, voegt zo'n vijftien uur aan extra verhaal toe aan de game, plus nog een nieuw personage die ook romantiekopties heeft. Daarnaast zijn er nieuwe locaties in te verkennen en een nieuwe vijandelijke Cult om mee af te rekenen. Tijdens Warhammer Skulls werd ook gelijk de releasedatum van deze DLC aangekondigd. Deze stond aanvankelijk op 8 augustus. Owlcat Games heeft echter vandaag laten weten de DLC met bijna twee maanden uit te stellen. Volgens de ontwikkelaar is de technische kwaliteit nog niet op het niveau waarop ze het wil hebben, waardoor de beslissing werd genomen de DLC uit te stellen.

De Void Shadows DLC van Warhammer 40,000: Rogue Trader verschijnt 24 september. Lees hier onze review van Warhammer 40,000: Rogue Trader.

Bron: Owlcat Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Rogue Trader

Ontwikkelaar:

Owlcat Games

Uitgever:

Owlcat Games

Release:

7 december 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord