Warhammer 40,000: Space Marine 2 verkoopt lekker in Europa

-

In minder dan twee weken na de release op 9 september 2024 heeft Warhammer 40,000: Space Marine 2 zichzelf bewezen als een van de populairste nieuwe titels in Europa. De game heeft de verwachtingen overtroffen en is hard op weg om een van de grootste releases van het jaar te worden.

Na meer dan een decennium sinds de release van het origineel waren er twijfels over of het vervolg deze klassieker kon evenaren. Gelukkig heeft ontwikkelaar Saber Interactive indruk gemaakt, met lovende recensies en een sterke commerciële prestatie. Volgens GamesIndustry.biz-redacteur Christopher Dring staat Space Marine 2 qua verkoopcijfers op de tweede plek in Europa, net achter Helldivers 2. Zijn uitspraken zijn gebaseerd op de verkoopdata van deze games, zo meent hij. Bekijk hieronder het X-bericht van Dring:

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is sinds 9 september 2024 beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, en pc. Onze eigen Patrick Meurs was er als de kippen bij toen de game uitkwam en noemt de game 'mokertjevet' in zijn review. En als hij het zegt.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Ontwikkelaar:

Saber Interactive

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

9 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

vandaag om 16:02

The Emperor approves this post

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord