Wordt een The Witcher 3 modder

Geplaatst:
Aangepast: 17 april 2024 10:35

CD PROJEKT RED geeft jou de mogelijkheid om zelf aan de haal te gaan met The Witcher 3: Wild Hunt. Op Steam kun je namelijk vroegtijdige toegang krijgen tot de The Witcher 3 REDkit.

Heb je altijd al willen weten hoe het is om games te ontwikkelen? CD PROJEKT RED geeft je daartoe de kans met de The Witcher 3 REDkit. Hiermee kun je zelf The Witcher 3: Wild Hunt gaan modden. Je kunt de game helemaal naar jouw hand zetten, aanpassen en uitbreiden zoals jij dat wil. Op dit moment is The Witcher 3: REDkit nog niet beschikbaar, maar je kunt wel al vroegtijdige toegang vragen. Klein detail: je hebt wel The Witcher 3: Wild Hunt nodig om hem te kunnen modden. Het is maar dat je het weet.

The Witcher 3 REDkit

Ergens in 2024 wordt The Witcher 3 REDkit voor iedereen toegankelijk, maar als je daar niet op wil wachten dan kun je op Steam nu toegang vragen.

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 mei 2015

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Beste game van 2015

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord