XDefiant is met enkele weken uitgesteld

Geplaatst:

Ubisoft heeft in een nieuwe blogpost uitgelegd waarom de shooter XDefiant later verschijnt en nog geen specifieke releasedatum heeft ontvangen.

In de blogpost is Mark Rubin aan het woord. In een uitgebreide uitleg laat hij weten hoe het testingproces in zijn werking gaat. Waar het allemaal op neer komt, is dat Ubisoft eerst zelf allerlei testen uitvoert, voordat ze de game naar Xbox en Sony sturen. Zij nemen vervolgens een week de tijd om te kijken of de game geschikt is voor hun platform en welke problemen er nog moeten worden opgelost. XDefiant werd halverwege augustus niet goedgekeurd, waardoor Ubisoft de problemen is gaan oplossen. Hierdoor wordt de game over twee weken opnieuw naar Sony en Xbox gestuurd. Als die versie wordt goedgekeurd dan verschijnt XDefiant aan het einde van september. Is dat niet het geval dan kunnen we pas in oktober met de game aan de slag. Volgens Mark Rubin is het namelijk mogelijk dat ze goedkeuring krijgen, mits ze een Day One-patch hebben klaarstaan. De gesloten-bèta van XDefiant werd goed ontvangen en ook Patrick was positief in zijn preview van XDefiant.

XDefiant1

De verwachting is dus dat F2P Shooter XDefiant tussen eind september en eind oktober speelbaar is via de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot XDefiant

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 mei 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord