Zo speel je multiplayer in Redfall

Geplaatst:
Aangepast: 21 juni 2022 13:35

De open wereld van Redfall zit boordevol uitdagingen, mysteries en bloedzuigende vampiers. Gelukkig hoef je die niet in je eentje aan te gaan en kun je kiezen voor de multiplayer, tenzij je het alleen wilt doen uiteraard.

Redfall biedt de mogelijkheid om met maximaal drie vrienden te spelen, zodat spelers kunnen mixen en matchen uit een roster van unieke helden met uiteenlopende vaardigheden. Maar dat betekent niet dat het team van Arkane Austin zijn roots is vergeten. Arkane heeft altijd bekend gestaan om het maken van verhalende singleplayer-campagnes die spelers een ongekende mate van vrijheid geven, en Redfall zet die traditie voort. Hoewel dit Arkane's eerste co-op ervaring is, kun je de game ook in je eentje uitspelen. Als je ervoor kiest om alleen te spelen, krijg je geen gezelschap van AI-teamgenoten, waardoor het een echte solo-ervaring wordt. Jij bepaalt het tempo. Jij bepaalt de strategieën. Wil je een rondleiding door Redfall? Het is misschien een beetje gevaarlijk met al die vampiers en sekteleden, maar ga ervoor! Er is een eiland vol mysteries om te ontrafelen. Zoals we gewend zijn van games van Arkane, vertelt de wereld om je heen je voortdurend verhalen, en van deze verhalen kun je genieten met hoeveel mensen je het spel ook speelt. Voor de spelers die het niet alleen willen doen, zijn er enkele gameplayvoordelen aan het vormen van een team. Terwijl je door solo te spelen alleen op jezelf bent aangewezen, kun je door een team te vormen je krachten bundelen met die van andere spelers en strategieën uitproberen die alleen mogelijk zijn als je deel uitmaakt van een team.

Zeker niet onbelangrijk zijn natuurlijk de heroes die je kunt spelen in Redfall: Layla Ellison, de telekinetische dreiging met studieschulden, Devinder 'Dev' Crousley, de geverifieerde Cryptid jager, Jacob Boyer, de Deadeye met een ondood oog en Remi de la Rosa, de ingenieuze ingeniera. Op de website van Bethesda vind je een uitgebreide gids met alle vaardigheden, wapens en mogelijkheden van de speelbare heroes.

Er is nog geen specifieke releasedatum bekendgemaakt voor Redfall, maar de game staat op de planning voor de eerste helft van volgend jaar.

Bron: Bethesda

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redfall

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

2 mei 2023

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord