Zo werkt de co-op-modus in Vampire Survivors

Geplaatst:

Sinds vorig jaar is een groot gedeelte van de gamers in de ban van Vampire Survivors. Dit jaar gaat het niet anders zijn, want er komt een grote update naar de game. Via een blogpost leggen de ontwikkelaars uit hoe de co-op-modus gaat werken in Vampire Survivors.

Vampire Survivors is de perfecte game, maar aan die perfectie wordt nog verder gesleuteld. Begin dit jaar mochten fans aan de slag met de Vampire Survivor Tides of the Foscari DLC. En binnenkort kun je samen met je vrienden op de bank aan de slag met de co-op-modus. Hoe gaat co-op werken? Je kunt een nieuwe save of een bestaande save gebruiken en simpelweg drie personages toevoegen. Elk personage kan maar een keer gekozen worden, dus voordat je gaat gamen moet je eerst met je vrienden strijden voor je favoriete personage. Wanneer je genoeg experience hebt opgehaald, krijgen spelers om de beurt de optie om een nieuwe ability of wapen uit te kiezen. De hoeveelheid wapens is echter gebaseerd op de hoeveelheid spelers in de co-op-modus. Dus ook hier moet je over communiceren.

Sterven betekent niet direct dat het game over is. Wanneer je sterft, wordt je lichaam opgeslagen in een doodskist die de andere spelers moeten beschermen. Als je tenminste wil dat je maatje weer tot leven wordt gewekt. Het beeld van Vampire Survivors wordt niet opgedeeld, waardoor je niet in je eentje uit beeld moet lopen. Daarnaast wordt The Friendship Amulet toegevoegd. Dit object kan tijdens het level-up scherm verschijnen en geeft je twee opties. Je kunt je groep trakteren op een willekeurige level-up of je eigen wapen een hoger level geven.

De co-op-modus wordt op 17 augustus toegevoegd aan de game. Mocht je de laatste trailer rondom de co-op-modus hebben gemist, dan kun je die hieronder nog bekijken.

Vampire Survivors is te spelen via de pc, Xbox One, Xbox series en mobiele telefoon. Daarnaast is Vampire Survivors onderweg naar de Nintendo Switch.

Bron: Xbox

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vampire Survivors

Series

-

Uitgever

poncle

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

poncle

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord