Video: Batman: Arkham Knight komt eraan

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist hebben Warner Bros. Games en DC Entertainment een nieuwe deel uit de Batman Arkham-serie aangekondigd. Dit deel gaat door het leven als Batman: Arkham Knight en moet dit jaar nog uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

"Dit vierde deel, Batman: Arkham Knight, is het laatste deel uit de serie", aldus Warner Bros. Games. In dit deel doet Batman er alles aan om voor eens en altijd af te rekenen met zijn aartsrivalen. Scarecrow keert terug en voegt zich samen met Penguin, Two-Face en Harley Quinn toe aan de lijst superschurken die de game rijk is.

Batman: Arkham Knight wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios, die ook verantwoordelijk was voor het succes van de eerste twee delen in de Arkham-reeks. Voor het eerst in deze serie is het ook mogelijk met de Batmobiel door de straten van heel Gotham City te scheuren.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer