Mr.Alex

Mr.Alex
  • Lid sinds: 20 februari 2018

Biografie vanMr.Alex

Meer dan 16,5 jaar geleden heb ik Gameliner opgericht. In de afgelopen jaren heb ik ongelofelijk veel gedaan. Nieuws vond ik altijd het leukste om te doen en achter de schermen was ik jarenlang verantwoordelijk voor de PR. Sinds oktober 2019 heb ik een heleboel taken aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen en ben ik achter de schermen vooral actief in het management. Het zal je vast niet verbazen, maar ik vind managementgames, zoals Prison Architect nog steeds het allerleukst om te spelen en ik speel graag racegames. Ik start regelmatig F1 op om een snelle tijd uit te knallen. Maar mijn all time favourite is en blijft nog altijd Donkey Kong Country. Door deze gameserie is mijn liefde voor games ontstaan. Naast gaming ben ik ook enorm fan van de Formule 1 en LEGO.

alle content vanAlex Zweers

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?