Lord of the Fallen 2 komt in 2026

-

Lord of the Fallen 2, het langverwachte vervolg op het origineel uit 2023, staat op de planning voor 2026. Uitgever CI Games maakte onlangs nieuwe details bekend voor de game.

Uitgever CI Games publiceerde pasgeleden hun strategierapport, waaruit blijkt dat Lords of the Fallen 2 momenteel volop in ontwikkeling is en op de planning staat voor een release in 2026. Volgens het rapport wordt Lords of the Fallen 2 ontwikkeld in Unreal Engine 5 en is er sprake van een 'sterke marketingcampagne'. De tijdlijn in het rapport geeft voornamelijk de interne doelen van de uitgever weer, die dus nog kunnen veranderen naarmate de ontwikkeling vordert. Een van de grootste doelen uit het rapport is het bereiken van een groter publiek door de game toegankelijker te maken. Ontwikkelaar Hexworks wil dit doen door onder andere meerdere spelmodi toe te voegen en verbeteringen aan de gameplay door te voeren. Zo zal de nieuwe game gedeelde progressie aanbieden als je co-op speelt, in plaats van een kerncampagne voor één speler. Een ander belangrijk detail dat we uit het rapport halen is een exclusiviteitsdeal met Epic Games. Dit betekent dat Lords of the Fallen 2 voor pc exclusief via de Epic Store te krijgen zal zijn.

Lords of the Fallen 2 staat op de planning voor een release int 2026.

Bron: CI Games

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lords of the Fallen (2023)

Ontwikkelaar:

Hexworks

Uitgever:

CI Games

Release:

13 oktober 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord