Pokémon Unite

  • Ontwikkelaar The Pokémon Company International
  • Eerste releasedatum 21 juli 2021
  • Platformen Mobile , Nintendo Switch
  • Genre MOBA
  • Gameliner score

First Impression: Pokémon Unite

De strijd in de arena kan losbarsten! Kies je favoriete Pokémon en bereid je voor op een gevecht met je vrienden naast je. Of alleen, zoals Evelien doet als ze de game Pokémon Unite voor het eerst probeert. Als Pokémon-newbie stapt ze de arena in. Lukt het haar om er als winnaar weer uit te komen?

Luister ook naar de nieuwste aflevering van onze podcast Game Over, waar in Pokémon Unite uitgebreid besproken wordt.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?