Amnesia: The Dark Descent

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 8 september 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Game On: Amnesia The Dark Descent Episode 2 - Helemaal de weg kwijt!

Het is nog steeds Horrorrrrrrmaand dus ook bij Game On wordt lekker gegriezeld! Vandaag de tweede aflevering van Amnesia The Dark Descent. Rudy mag vaker horrorgames spelen van mij. Het is heel vermakelijk om deze bange kant van de beste man eens naar boven te zien komen. Descent into the Dark.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?