Amnesia: The Dark Descent

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 8 september 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Game On: Amnesia: The Dark Descent - Rudy op z'n best

Deze aflevering staat in het teken van Amnesia: The Dark Descent. Rudy trotseert in deze nieuwe aflevering van Game On zijn grootste angst: het spelen van horrorgames. Hij trekt met knikkende knieën de stoute schoenen aan om zich te storten in een let's play van Amnesia: The Dark Descent. Het is maar de vraag of hij het er goed van af brengt, want normaal laat deze angsthaas dit soort games liever links liggen. Het is tijd voor horror met Rudy!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?