Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Game Over: #68 - De Game Awards 2020

De Game Awards van 2020 ligt momenteel achter ons en wat is er toch veel aangekondigd. In deze aflevering van de wekelijkse podcast blikken Patrick, Bram en Delano hier uitgebreid op terug. En dan is er nog de problematische release van Cyberpunk 2077. Hoe kijken de Gameliner-redacteuren hier eigenlijk op terug? Dat hoor je in alweer de 68ste editie van Game Over. Zet je koptelefoon maar lekker op, of het geluid van je autoradio een tandje harder.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?