Gameliner Awards: De beste game van 2020

Geplaatst: 31 januari 2021 20:20
Aangepast: 31 januari 2021 20:38
-

De decembermaand staat bij Gameliner al meer dan tien jaar traditiegetrouw in het teken van de Gameliner Awards. Het jaar 2020 is alweer een tijdje van ons verwijdert, maar we kunnen het natuurlijk pas echt afsluiten als de beste game van het jaar 2020 is bepaald.

Er waren in 2020 een aantal games enorm populair onder jullie. We beginnen met The Last of Us Part 2 op de PlayStation 4, Animal Crossing New Horizon op de Nintendo Switch en Ori and the Will of Wisps op de Xbox One en pc. Maar er kan maar één game uiteindelijk de awards winnen natuurlijk.

In januari gaan we altijd bij de uitgever van de winnende game langs om daar de felbegeerde Gameliner Awards-trofee te overhandigen. Alleen door de aangescherpte coronamaatregelen is het ons niet gelukt om het dit jaar fysiek langs te brengen, daarom sturen we hem dit jaar gewoon op. Dat kan niet zo moeilijk zijn toch Patrick?

Eind dit jaar zijn we gewoon weer terug met een nieuwe editie van de Gameliner Awards met nieuwe games en nieuwe kansen. Hopelijk ben je er dan ook weer bij. Voor diegene die meegedaan hebben aan de adventskalender, houdt de komende dagen je mailbox in de gaten want we nemen contact met je op. Niks gewonnen? Niet getreurd, want we geven in februari een The Last of Us Part 2 Ellie Edition weg t.w.v. 200 euro en veel meer goodies van The Last of Us Part 2.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord