Hello Neighbor 2

  • Ontwikkelaar Eerie Guest
  • Eerste releasedatum 6 december 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Puzzel , Horror
  • Gameliner score -

Livestream: Eilish streamt Hello Neighbor 2 vanaf 20:00

Na At Death of Nightte hebben uitgespeeld, gaat Eilish vanaf deze week aan de slag met Hello Neighbor 2! In deze survival horror game kruipt zij in de huid van Nicky Roth, een kind dat door zijn nieuwsgierigheid in de kelder van buurman wordt opgesloten in een cel. Eilish moet proberen Nicky uit het huis van de kwaadaardige buurman te laten ontsnappen. Benieuwd hoe zij het ervan af gaat brengen vanavond? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?