Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Eilish live met Dead by Daylight

Eilish is weer terug op de donderdagavond en dat gaat ze vieren door Dead by Daylight te spelen. In deze multiplayer horrorgame is de dood geen uitweg. Je moet dan ook of als overlevende ontsnappen door de generatoren aan de praat te krijgen die de poorten openmaken of als moordenaar dit zien te voorkomen door de vier overlevenden op tijd te elimineren. En omdat het kerstavond is maak je ook nog eens kans op verschillende prijzen uit de speciale kerstavond adventskalender. Kom dus vooral vanavond langs tijdens de meest bloedstollende livestream van het jaar!

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?