Resident Evil 2: Remake

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 25 januari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Top 5: Beste Resident Evil Games

Het einde van Brams fanboy input is in zicht! Deze Top 5 staat geheel in het teken van Resident Evil. Misschien wel de meest iconische serie binnen het survival-horror genre. De serie is inmiddels tig keren geremastered en deze houden de serie zeker in leven!

Natuurlijk past deze Top 5-video goed bij de aankomende release van Resident Evil: Village die een hoop inspiratie heeft opgedaan uit de voorgaande titels!

Ben je het eens met deze Top 5? Laat een reactie achter!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?