The Crew 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft Ivory Tower
  • Eerste releasedatum 29 juni 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video Preview: The Crew 2

Ter land, ter zee en in de lucht. Dat is in het kort wat het vervolg op The Crew ons gaat brengen volgend jaar. Rudy is uitvoerig achter de schermen met The Crew 2 wezen stoeien. Onze snelheidsduivel is erg te spreken over de game, maar het is nog lang niet klaar. Het switchen tussen je auto, de boot en het vliegtuig zit erg goed in elkaar, maar grafisch en technisch gezien moet er nog wel het nodige gebeuren.

Wat vind jij? Is dit de game waar jij op zit te wachten, of laat je hem volledig aan je voorbij gaan? Blijf de site checken, want er komen nog genoeg previews online!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?