FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Argentinië - Australië

De tweede wedstrijd in de achtste finale is die tussen Argentinië en Australië. Op voorhand verwacht je natuurlijk dat Argentinië met twee vingers in de neus doorstoomt naar de kwartfinale.

Toch is niets zeker tijdens het WK 2022. We hebben gekkere uitslagen gezien. Argentinië verloor eerder dit toernooi al van Saoedi-Arabië en het feit dat een land als Australië Denemarken achter zich heeft weten te laten is op zichzelf al een hele prestatie. Patrick en Rudy gingen weer aan de slag om een voorspelling te doen voor Argentinië tegen Australië. Eén van de spelers die je dan in de gaten moet houden is natuurlijk Lionel Messi. Is één van de beste voetballers aller tijden in vorm voor deze wedstrijd? Hieronder zie je onze voorspelling.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?