FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Frankrijk - Polen

Frankrijk heeft relatief eenvoudig de volgende ronde van het WK 2022 bereikt en treft hierin direct een lastige tegenstander. Polen heeft namelijk een redelijk lastige poule overleefd en is nu op zoek naar meer.

Het Franse team is één van de favorieten voor de titel van dit wereldkampioenschap, maar moet nu eerst van Polen zien te winnen. Het team van onder meer Robert Lewandowski is een taaie ploeg gebleken nu ze naast Saoedi-Arabië ook Mexico naar huis hebben weten te sturen. Frankrijk is niet ongeschonden door de eerste ronde gekomen, want waar het Franse team af leek te stevenen op een glansrijke reeks in de poulefase, bleek Tunesië in de derde groepswedstrijd toch een maatje te groot. Weten de Fransen de rug te rechten tegen de Polen? Patrick en Rudy voorspelden deze wedstrijd en namen het tegen elkaar op in een potje FIFA 23.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?