FIFA 23

 • Ontwikkelaar EA Sports
 • Eerste releasedatum 30 september 2022
 • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
 • Genre Sport
 • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Nederland - Verenigde Staten

Het WK voetbal 2022 is aanbeland in de volgende ronde. De groepsfase is achter de rug, dus is het hoog tijd om nu te kijken naar de knock-out fase.

Hoewel het voetbal niet echt om aan te gluren was, hadden Patrick en Rudy Nederland wel goed voorspeld als groepshoofd. In de achtste finale neemt Nederland het nu op tegen de Verenigde Staten. Een stugge ploeg, maar normaal gesproken zou dat moeten kunnen lukken. Ook deze wedstrijd hebben Patrick en Rudy weer voor je voorspeld. Benieuwd wat de uitslag zal gaan worden? Kijk in onderstaande video hoe Nederland het er vanaf gaat brengen.

Wat denk jij dat Nederland tegen Verenigde Staten gaat doen? Laat het weten in onderstaande poll of op onze Discord-server.

POLL (WK 2022 NED - USA)

Wie gaat winnen? Nederland of Verenigde Staten?

Wie gaat winnen? Nederland of Verenigde Staten?

 • Nederland
  78%
 • Verenigde Staten
  22%
Tussenstand na 45 stemmen
GA NU STEMMEN

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?