Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

All I want for Christmas: Delano met Cyberpunk 2077

Jeetje, het is alweer Kerstmis. En dat betekent dat wij hier op Gameliner weer een begin maken aan de jaarlijkse traditie; de 'All i want for Christmas'-rubriek. Een grappig feitje tussendoor is dat dit mijn tweede kerst is met de Gameliner-familie, wat inhoudt dat ik het komende jaar alweer twee jaar deel uitmaak van deze club. Algeheel terugblikkend op het jaar 2020 kunnen we concluderen dat de afgelopen 365 dagen bijzonder matig waren voor onze wereld, maar ook voor de game-industrie. Zo was het dit jaar erg stil aan de kant van Nintendo, was er even twijfel of de next-gen consoles dit jaar wel zouden verschijnen, en werd de hoogst geanticipeerde game van het jaar, misschien zelfs van het decennium, meerdere malen uitgesteld.

Kerst met Cyberpunk 2077

Natuurlijk heb ik het dan over Cyberpunk 2077. De game is inmiddels uit en doet het goed! De ontwikkelaars hebben de kosten van acht jaar ontwikkeling er inmiddels al uitgehaald en dat is ook iets wat ik de ontwikkelaar ontzettend gunde. Hoewel de futuristische titel kampt met een problematische release, is het wel de game die ik graag onder de kerstboom tref! Sommige redactieleden zullen met hun wenkbrauwen fronsen wanneer zij lezen dat ik toch graag Cyberpunk 2077 cadeau wil van de Kerstman. Op sommige momenten, bijvoorbeeld in onze meest recente Game Over-podcast en de interne WhatsApp-groep, verkondigde ik niet bepaald een positief geluid betreft deze game. Maar feit is, en dat schreef ik hierboven al, dat we het hebben over een zeer hoog geanticipeerde game.

Ja, ook ik, de man die zijn tijd vooral spendeert aan een gescalpeerde MOBA-game, is nieuwsgierig naar wat CD Projekt Red ervan heeft gebakken. Hoe vermakelijk de Gameliner-stream van onze Huub ook was afgelopen week, ik wil de game toch zelf graag ervaren. Ook onze Rudy, die normaliter kritisch uit de hoek kan komen, is op dit moment vrij positief gestemd over de game. En dat roept natuurlijk alleen maar de vraag op: "Wat ben ik momenteel aan het missen?"

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?