All I want for Christmas: Delano met Cyberpunk 2077

Geplaatst: 14 december 2020 10:00

Jeetje, het is alweer Kerstmis. En dat betekent dat wij hier op Gameliner weer een begin maken aan de jaarlijkse traditie; de 'All i want for Christmas'-rubriek. Een grappig feitje tussendoor is dat dit mijn tweede kerst is met de Gameliner-familie, wat inhoudt dat ik het komende jaar alweer twee jaar deel uitmaak van deze club. Algeheel terugblikkend op het jaar 2020 kunnen we concluderen dat de afgelopen 365 dagen bijzonder matig waren voor onze wereld, maar ook voor de game-industrie. Zo was het dit jaar erg stil aan de kant van Nintendo, was er even twijfel of de next-gen consoles dit jaar wel zouden verschijnen, en werd de hoogst geanticipeerde game van het jaar, misschien zelfs van het decennium, meerdere malen uitgesteld.

Kerst met Cyberpunk 2077

Natuurlijk heb ik het dan over Cyberpunk 2077. De game is inmiddels uit en doet het goed! De ontwikkelaars hebben de kosten van acht jaar ontwikkeling er inmiddels al uitgehaald en dat is ook iets wat ik de ontwikkelaar ontzettend gunde. Hoewel de futuristische titel kampt met een problematische release, is het wel de game die ik graag onder de kerstboom tref! Sommige redactieleden zullen met hun wenkbrauwen fronsen wanneer zij lezen dat ik toch graag Cyberpunk 2077 cadeau wil van de Kerstman. Op sommige momenten, bijvoorbeeld in onze meest recente Game Over-podcast en de interne WhatsApp-groep, verkondigde ik niet bepaald een positief geluid betreft deze game. Maar feit is, en dat schreef ik hierboven al, dat we het hebben over een zeer hoog geanticipeerde game.

Ja, ook ik, de man die zijn tijd vooral spendeert aan een gescalpeerde MOBA-game, is nieuwsgierig naar wat CD Projekt Red ervan heeft gebakken. Hoe vermakelijk de Gameliner-stream van onze Huub ook was afgelopen week, ik wil de game toch zelf graag ervaren. Ook onze Rudy, die normaliter kritisch uit de hoek kan komen, is op dit moment vrij positief gestemd over de game. En dat roept natuurlijk alleen maar de vraag op: "Wat ben ik momenteel aan het missen?"

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord