All I want for Christmas: Patrick met Ghost of Tsushima

Geplaatst: 22 december 2020 12:00

Jeetje, wat is de tijd toch weer voorbij gevlogen. Zelfs in het kutjaar dat 2020 heet. Ondanks dat het voor de maatschappij een kutjaar was, viel het voor mij persoonlijk allemaal best wel mee. Maar nu is het alweer de tijd om tegen beter weten in aan de Kerstman te vertellen wat ik dit jaar graag onder de kerstboom wil zien liggen. Twee jaar geleden was dat Octopath Traveler en vorig jaar Astral Chain. Beide games heb ik tot op de dag van vandaag niet gespeeld, dus hopelijk is dat geen voorbode voor mijn keuze van dit jaar.

Patrick vraagt niet veel dit jaar

Lieve Kerstman, wat zit je baard toch altijd mooi en wat heb je toch een schitterende muts op je hoofd. O en je pak kleedt zo mooi af, je zou zo zeggen dat je wel door een schoorsteen past. Vergeet je me dit jaar niet, alsjeblieft? De afgelopen twee jaar zijn jij en je rendieren al voorbij gegaan aan mijn huisje en dat doet me verdriet. Ik vraag dit jaar niet veel, als goedmakertje hoef je alleen een Xbox Series X en PlayStation 5 onder de boom te leggen. Nou ja, in het geval van die laatste mag het ook gewoon in de gang, want anders past het niet. Wat? Vind je mij te hebberig? Oke oke, dan kies ik voor een kleiner cadeautje onder de boom. Na lang te hebben nagedacht is er wel een game dit jaar uitgekomen die ik nog niet in mijn bezit heb, maar wel graag wil spelen.

En dat is Ghost of Tsushima. Bij de eerste beelden van die game was ik eigenlijk al verkocht. Ik heb het allemaal nauwlettend in de gaten gehouden tot aan de release, maar nooit de stap genomen om hem in het digitale winkelmandje te gooien. Jammer wel, want ik heb zo'n gevoel dat dat bij uitstek een game is waar ik mij ontzettend mee kan vermaken. De setting intrigeert mij en ik vind Sucker Punch daarbij best wel een aardige studio. Zo heb ik mij bijvoorbeeld uitstekend vermaakt met Infamous: Second Son, maar dat is al een jaartje of zes geleden. Tijd dus voor een nieuwe Sucker Punch game. Kun je die mij komen brengen dit jaar, Kerstman? Ik zal beloven dat ik een goed woordje voor je doe in de buurt en dan zeg ik ze dat jij beter bent dan die andere met die lange witte baard. Rendieren zijn sowieso toffer dan een schimmel.

onbekend

Wat verwerk jij in de kersthitjes? Is het toch de zwoele Mariah Carey of ben je een gamer in hart en nieren en hoop je op dat bundeltje geluk dat je dit jaar gemist hebt. Laat het weten! Wie weet pikt iemand het na al die hints wel op.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghost of Tsushima

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

17 juli 2020

Ontwikkelaar

Sucker Punch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord