De Kwestie: Ga jij deze vakantie op Pokémon-jacht met Pokémon GO?

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De vorige poll draaide om de E3 en we vroegen daarin welke uitgever de E3 van 2016 volgens jullie had gewonnen. Er is meer dan 200 keer gestemd en 50 procent vond Sony de winnaar. Microsoft staat op de tweede plaats met 16 procent, op de voet gevolgd door Ubisoft met 13 procent. De vierde plaats is voor Nintendo (10 procent), terwijl Electronic Arts (7 procent) en Bethesda Softworks (4 procent) respectievelijk op plaats vijf en zes staan.

Op het moment is er één game zeer populair. Dit keer geen grote game voor de pc of consoles, maar Pokémon GO voor Android en iOS. In de game ga je met je smarthphone op pad om in de echte wereld Pokémon te vangen en met trainers te vechten. De release van Pokémon GO is uitgesteld in Nederland, maar de game gaat ongetwijfeld binnenkort verschijnen, en is via een alternatieve manier al te installeren voor Android. Door de populariteit van Pokémon GO luidt de stelling dit keer:

Ga jij deze vakantie op Pokémon-jacht met Pokémon GO?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer