Check hier alle The Game Awards 2023 content

Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

De Kwestie: Ga jij deze vakantie op Pokémon-jacht met Pokémon GO?

De vorige poll draaide om de E3 en we vroegen daarin welke uitgever de E3 van 2016 volgens jullie had gewonnen. Er is meer dan 200 keer gestemd en 50 procent vond Sony de winnaar. Microsoft staat op de tweede plaats met 16 procent, op de voet gevolgd door Ubisoft met 13 procent. De vierde plaats is voor Nintendo (10 procent), terwijl Electronic Arts (7 procent) en Bethesda Softworks (4 procent) respectievelijk op plaats vijf en zes staan.

Op het moment is er één game zeer populair. Dit keer geen grote game voor de pc of consoles, maar Pokémon GO voor Android en iOS. In de game ga je met je smarthphone op pad om in de echte wereld Pokémon te vangen en met trainers te vechten. De release van Pokémon GO is uitgesteld in Nederland, maar de game gaat ongetwijfeld binnenkort verschijnen, en is via een alternatieve manier al te installeren voor Android. Door de populariteit van Pokémon GO luidt de stelling dit keer:

Ga jij deze vakantie op Pokémon-jacht met Pokémon GO?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?