Far Cry 3

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 november 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Deze week: FEZ en Far Cry 3: Blood Dragon

We zijn alweer in de achttiende week aangekomen van dit jaar. Dit is de week waarin onze koningin afscheid gaat nemen van haar ambt en we een koning krijgen. Wij zouden Gameliner niet zijn als we daar niet op in zouden springen. Dit is ook de week waarin we drie nieuwe trailers krijgen van Grand Theft Auto V.

Releases van deze week

Eén van de games waar we deze week mee aan de slag mogen is FEZ voor de pc. FEZ is een 2D-platformer in een 3D-wereld. In deze game ga je op zoek naar verschillende gouden kubussen. Door de wereld rond te draaien, kan je plaatsen bereiken die eerst onbereikbaar waren.

onbekend

Een andere game waar we deze week mee aan de slag mogen is Far Cry 3: Blood Dragon. Blood Dragon speelt zich af in de 'toekomst' in het jaar 2007. Hier kunnen spelers de rol aannemen van de Mark IV Cyber Commando Rex Colt die het opneemt tegen een cyberborgleger en natuurlijk bloeddraken.

onbekend

Verder kunnen we nog met Zack Zero, Might & Magic Heroes VI: Shades of Darkness en Zeno Clash II op de pc aan de slag.

Artikelen van deze week op Gameliner

Deze week kun je weer op Gameliner terecht voor de vaste kost. Naast een nieuwe column, kun je ook terecht voor de Nederlandse verkoopcijfertjes en een nieuw nieuwsoverzicht.

Deze week komt er ook een shitload aan informatie over Grand Theft Auto V vrij. Reden genoeg om de website goed in de gaten te houden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?