Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Feature: De 25 beste games van 2011

De redactie heeft een top 25 samengesteld die je de afgelopen vijf dagen allemaal op onze website hebt kunnen terugvinden. We hebben hieronder even een korte overzicht gemaakt van de beste 25 beste games van 2011.

De 25 beste games van 2011: 25 t/m 21

In de eerste vijf games van onze top vijf vind je onder andere: El Shaddai: Ascension of the Metatron, Super Mario 3D Land, RAGE en nog veel meer.

onbekend

De 25 beste games van 2011: 20 t/m 16

Met o.a.: The Witcher 2: Witcher 2: Assassins of Kings, Shadows of the Damned, Brink en nog meer.

onbekend

De 25 beste games van 2011: 15 t/m 11

Met o.a.: Mortal Kombat, The Legend of Zelda: Ocarina of Times 3D, Assassin's Creed: Revelations en nog meer.

onbekend

De 25 beste games van 2011: 10 t/m 6

Met o.a.: Deus Ex: Human Revolution, Forza Motorsport 4, FIFA 12 en nog iets meer.

onbekend

De 25 beste games van 2011: 5 t/m 1

De beste vijf games van het jaar 2011, met o.a.: L.A. Noire, Portal 2, Uncharted 3: Drake's Deceptions en nog iets meer.

onbekend

We hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk top 25 aan games van 2011 samen te stellen. Wij zijn uiteraard wel benieuwd welke games jullie graag in de top 25 hadden willen terugzien. De komende week zullen we de 'Gameliner Awards 2011: keus van de redactie-trofee' bij de desbetreffende uitgever langs brengen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?