Gameliner Awards: Binnenkort - Gameliner Awards 2012

Geplaatst: 26 november 2012 20:45
Aangepast: 21 mei 2018 12:32

Het is inmiddels een traditie geworden, want net als ieder jaar organiseert Gameliner in de laatste maand van het jaar de Gameliner Awards. In de Gameliner Awards bepalen jullie welke games dit jaar het beste waren.

Dit jaar geven we natuurlijk ook weer toffe prijzen weg die door flink wat uitgevers beschikbaar zijn gesteld. En dat terwijl we in een recessie zitten momenteel en een aantal uitgevers in ons land het afgelopen jaar hun deuren hebben moeten sluiten.

Hoe dan ook zijn Konami, Nintendo en Activision weer van de partij dit jaar. Daarnaast hebben er nog een aantal andere uitgevers toegezegd, maar dat blijft nog even een verrassing. We trappen af op maandag 3 december.

Dan zullen we jullie meteen vertellen hoe we het dit jaar gaan aanpakken. Houd Gameliner dus goed in de gaten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer