Gameliner Awards: Binnenkort - Gameliner Awards 2012

Het is inmiddels een traditie geworden, want net als ieder jaar organiseert Gameliner in de laatste maand van het jaar de Gameliner Awards. In de Gameliner Awards bepalen jullie welke games dit jaar het beste waren.

Dit jaar geven we natuurlijk ook weer toffe prijzen weg die door flink wat uitgevers beschikbaar zijn gesteld. En dat terwijl we in een recessie zitten momenteel en een aantal uitgevers in ons land het afgelopen jaar hun deuren hebben moeten sluiten.

Hoe dan ook zijn Konami, Nintendo en Activision weer van de partij dit jaar. Daarnaast hebben er nog een aantal andere uitgevers toegezegd, maar dat blijft nog even een verrassing. We trappen af op maandag 3 december.

Dan zullen we jullie meteen vertellen hoe we het dit jaar gaan aanpakken. Houd Gameliner dus goed in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?