Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Gameliner Awards: Wat staat er op het spel - Overzicht

De afgelopen weken heb je allerlei delen van 'Wat staat er op het spel' voorbij zien komen. Hieronder kun je alle delen nog eens bekijken.

Vergeet niet je stem uit te brengen op de Gameliner Awards 2010, want jouw stem kan doorslag geven op de einduitslag. Ik kan je verzekeren, het is super spannend. In een aantal categorieën is het echt nek aan nek.

De stembussen zijn gesloten! Je kunt niet meer stemmen

Deel 1 - Sony
Deel 2 - Namco Bandai
Deel 3 - Square Enix en Eidos Interactive
Deel 4 - Codemasters
Deel 5 - Iceberg Interactive
Deel 6 - Konami
Deel 7 - Nintendo
Deel 8 - 2K Games
Deel 9 - EA
Deel 10 - Ubisoft

Wij willen alle uitgevers bedanken voor de fantastische prijzen die ze voor ons, voor jullie, beschikbaar hebben gesteld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?