Gameliner Awards: Welke prijzen kun je winnen in 2015?

De redactie van Gameliner zit nog midden in een verhuizing, daarom hebben we dit jaar even geen video, maar wel hebben we een aantal foto’s weten te maken van de goodies en games in de prijzenpakketten die we weggeven aan iemand die zijn stem op de beste game van 2015 heeft uitgebracht en een reactie op één van de artikelen rondom de Gameliner Awards 2015 heeft achtergelaten.

onbekend

onbekend

onbekend

onbekend

De Gameliner Awards 2015 worden mede mogelijk gemaakt door:

- Activision Blizzard
- Nintendo
- Sony PlayStation
- Ubisoft
- Disney
- Bethesda Softworks
- Bigben Interactive
- Teartle Beach

We geven dit jaar dus wederom vier pakketten weg, zoals hierboven afgebeeld. Als jij zo’n pakket wilt winnen, stem dan snel op de beste game van 2015 en laat een reactie achter op één van de Gameliner Awards-artikelen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?