Redactie: Wij organiseren een Mario Kart 8 Toernooi - Doe mee

Geplaatst: 30 maart 2022 17:15
-

Ter ere van de release van de Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas organiseert Gameliner een Mario Kart 8 Deluxe-toernooi op Twitch! Race samen met ons mee op de fonkelnieuwe circuits in meerdere toernooien. Wie weet eindig jij bovenaan de puntentelling en win je toffe Nintendo-prijzen!

Doe mee en win!

Eerder deze maand verscheen de Circuit-uitbreidingspas voor Mario Kart 8 Deluxe. Deze DLC voegt in totaal maar liefst 48 nieuwe circuits toe aan de populaire racegame. De eerste acht circuits zijn onlangs verschenen en deze vielen bij Nils aardig in de smaak! Lees hier zijn uitgebreide mening over de Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass. Om het succes te vieren organiseren wij op 31 maart 2022 (morgen dus) drie toernooien op Twitch. Meedoen doe je niet voor niets, wij geven namelijk in samenwerking met Nintendo drie goedgevulde goodiebags weg!

onbekend

Hoe werkt het

Jolien en Nils zijn de hosts van het toernooi en starten een friend room. In totaal worden er tijdens de stream drie toernooien gespeeld. Een toernooi bestaat uit acht races. Aan het eind van de acht races kijken we naar de totale puntentelling. De deelnemer met de meeste punten wint een goedgevulde goodiebag van Nintendo. Na het winnen van een toernooi kan je nog wel meedoen met het volgende toernooi, maar je kunt maar één keer de goodiebag winnen.

Voor de start van een toernooi voegt Jolien nieuwe spelers toe aan haar vriendenlijst. Je kunt je aanmelden door friend code8113-8114-4342 toe te voegen. Wanneer je de friend code toevoegt, doe je automatisch mee aan het toernooi. Er zijn dus drie momenten in de stream waarop je mee kunt doen aan het toernooi. Er kunnen maximaal twaalf spelers aan één toernooi meedoen. Wees er dus snel bij. In het geval van veel spelers, rouleren we het aantal deelnemers.

onbekend

De stream start om 20:00 uur Nederlandse tijd op Twitch. Niet meedoen is natuurlijk ook goed, want je kunt gewoon gezellig meekijken! Commentaar leveren en nabespreken mag natuurlijk ook op ons Discord-kanaal.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

18 februari 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord