Winacties: Decembermaand 2021 - Nieuwe prijzen #6

De Gameliner Awards 2021 is inmiddels op volle toeren. Heb jij jouw stem al uitgebracht? Vrijdag maken we alweer de allerlaatste lading prijzen van de december'feest'maand bekend en die aankondiging wil je absoluut niet missen. Save the best for last, en dat hebben we dan ook zeker gedaan! De prijzen die we vandaag bekendmaken zijn ook niet verkeerd. Lees snel verder om te ontdekken hoe je deze prijzen kunt winnen, voordat iemand anders het al voor je neus heeft weggekaapt.

onbekend

Hoe kun je de bovenstaande prijzen winnen?
Lees in dit artikel hoe je deze prijzen op Gameliner kunt winnen.

Nieuwe prijzen - Deel 6

Zoals altijd maken we een verdeling in losse prijzen en prijzen voor het gigantische prijzenpakket. Onderstaande lijst bevat alle prijzen die je vanaf nu kunt winnen! Laat ons in de comments weten voor welke prijs of prijzen je gaat!

De losse prijzen die je kunt winnen zijn:

De nieuwe prijzen voor het prijzenpakket zijn:

Check de volgende artikelen om te zien welke prijzen tot nu toe bekendgemaakt zijn. Let op je kunt nog meedoen aan de give aways van eerdere onthullingen!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?