Assassin's Creed: Revelations

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 15 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Winacties: Scoor hier je Assassin's Creed: Revelations ètacode

De PlayStation 3-bezitters onder ons kunnen vanaf afgelopen zaterdag exclusief met de multiplayer bèta van Assassin's Creed: Revelations aan de slag. Mocht je nog geen bètacode hebben gescoord is dat nu je kans.

Wat moet je doen? Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
RKK7-RCN8-D97N
MCD7-KKNK-7TAF
BH8B-93N9-GLHE
R4NQ-F3NN-J85F
H4BF-HMNA-9TH7
E2F2-2NNK-F858
LMFP-7EN2-LJQR
N6HQ-L7NC-5BRG
P7E6-F9NB-PQCP
8RA2-HEN9-76QM

Dit is alles nog wat we hebben, dus op is echt hartstikke op.

De bèta duurt tot en met 11 september, dus je hebt nog wel even de tijd om hem te downloaden en te spelen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?