Winacties: Win een GTA V-keycord op onze Facebook-pagina

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Nog een paar dagen en dan kunnen we met GTA V aan de slag. De game is in een aantal dagen al over de toonbank gegaan, maar wij wachten gewoon nog netjes op de zeventiende aanstaande.

In samenwerking met Rockstar Games mogen we komende week enkele goodies weggeven aan de echte fans van het spel. We beginnen vandaag alvast met een unieke keycord van Grand Theft Auto V.

Wij gaan een aantal unieke GTA V-keycords verdelen op onze Facebook-pagina. Wat je moet doen om kans te maken op zo'n keycord is niet echt veel. Ga naar onze Facebook-pagina en deel de actie. Wij zullen onder diegene die het bericht hebben gedeeld enkele winnaars selecteren die we blij mogen maken met zo'n keycord.

Heb je geen Facebook? Niet getreurd, we gaan deze week enkele nog toffe GTA V-goodies weggeven op Gameliner.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer