Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win een GTA V-keycord op onze Facebook-pagina

Nog een paar dagen en dan kunnen we met GTA V aan de slag. De game is in een aantal dagen al over de toonbank gegaan, maar wij wachten gewoon nog netjes op de zeventiende aanstaande.

In samenwerking met Rockstar Games mogen we komende week enkele goodies weggeven aan de echte fans van het spel. We beginnen vandaag alvast met een unieke keycord van Grand Theft Auto V.

onbekend

Wij gaan een aantal unieke GTA V-keycords verdelen op onze Facebook-pagina. Wat je moet doen om kans te maken op zo'n keycord is niet echt veel. Ga naar onze Facebook-pagina en deel de actie. Wij zullen onder diegene die het bericht hebben gedeeld enkele winnaars selecteren die we blij mogen maken met zo'n keycord.

Heb je geen Facebook? Niet getreurd, we gaan deze week enkele nog toffe GTA V-goodies weggeven op Gameliner.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?