Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win een mega goodiepakket van GTA V

Grand Theft Auto V kwam iets meer dan een maand geleden uit voor de pc. We hebben de game toen met vijf gouden sterren beloond. In samenwerking met Rockstar Games mogen wij nu een goed gevuld goodiepakket weggeven om jouw Grand Theft Auto V-ervaring helemaal af te maken.

Dit goodiepakket heeft een waarde van bijna €100 en bestaat uit de volgende toffe goodies:
- 1x iFruit iPhone case 6
- 1x Epsilon candle
- 1x Epsilon hanger
- 1x Love Fist Tee L
- 1x Los San Andreas Tee L
- 1x San Andreas Republic L

onbekend

Om kans te maken op dit goed gevulde goodiepakket, hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete plekje in Los Santos en waarom?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?