Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Winacties: Win een previewtrip van GTA V naar New York (1 april)

We hebben in samenwerking met Rockstar Games vaker toffe acties opgezet, maar deze vinden wij persoonlijk het vetst. Wij mogen iemand meenemen op trip naar New York om daar, jawel, Grand Theft Auto V als één van de allereersten te spelen. De reis en het verblijf wordt je volledig aangeboden door Rockstar Games en vindt plaats in de voorjaarsvakantie.

onbekend

Wat moet je doen? We verstoppen vanaf morgen twee vliegtickets op de website, zoek deze op. Mocht je deze gevonden hebben, mail ze dan zo snel mogelijk naar redactie@gameliner.nl. Wie het eerste is, wint deze exclusieve trip. Mocht je meedoen aan deze actie, laat dat dan wel even weten hieronder in het reactieveld, anders word je uitgesloten van deelname.

Tip: bekijk één van de artikelen die met Grand Theft Auto V te maken heeft.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?