Winacties: Win een previewtrip van GTA V naar New York (1 april)

Geplaatst: 31 maart 2013 22:24
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

We hebben in samenwerking met Rockstar Games vaker toffe acties opgezet, maar deze vinden wij persoonlijk het vetst. Wij mogen iemand meenemen op trip naar New York om daar, jawel, Grand Theft Auto V als één van de allereersten te spelen. De reis en het verblijf wordt je volledig aangeboden door Rockstar Games en vindt plaats in de voorjaarsvakantie.

Wat moet je doen? We verstoppen vanaf morgen twee vliegtickets op de website, zoek deze op. Mocht je deze gevonden hebben, mail ze dan zo snel mogelijk naar redactie@gameliner.nl. Wie het eerste is, wint deze exclusieve trip. Mocht je meedoen aan deze actie, laat dat dan wel even weten hieronder in het reactieveld, anders word je uitgesloten van deelname.

Tip: bekijk één van de artikelen die met Grand Theft Auto V te maken heeft.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Ontwikkelaar:

Rockstar North

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

17 september 2013

Beste game van 2013

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer