Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een Rainbow Six Siege pakket

Rainbow Six Siege is vanaf vandaag tot en met zondag gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Een event als deze brengt een flinke lading nieuwe spelers met zich mee en dat is reden genoeg om er even een heerlijke prijsvraag te organiseren waarbij we een Sieger als een kind zo blij kunnen maken.

Siege is inmiddels alweer bijna drie jaar uit en staat bij velen nog steeds op nummer één wat shooters betreft. De hardcore spelers zijn het met elkaar eens, zo hoort een shooter te zijn. Nieuwkomers krijgen een flinke drempel voorgeschoteld, maar geloof ons, het is het waard. Wij maken geen onderscheid tussen rookie of veteraan, iedereen hoort deze game in stijl te spelen. Vandaar dit prijzenpakket! Het prijzenpakket bestaat uit een Rainbow Six Siege pet en t-shirt. Iedereen maakt kans op dit pakket, het enige dat je hoeft te doen is antwoord geven op onderstaande vraag.

Welk gebouw zou jij willen siegen met je Rainbow Six-team?

onbekend

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?